Diensten

VERBOUW:   Alle soorten aan-, uitbouwen, serre's of een carport een extra verdieping en interne verbouwingen, badkamers denk ook aan dakkapellen, dakopbouwen en een kap op de aanbouw, garage, bijkeuken. In dit alles heeft ons bedrijf een zeer ruime ervaring zie onze pagina met projecten waar nog niet eens alles in staat vermeld. Door deze ervaring zien wij snel uw ideale oplossing voor uw uitbreiding. Ook dakkapellen in een dag geplaatst in hout of kunststof is bij ons mogelijk.

NIEUWBOUW:   Woningen, Bedrijfshallen, etc.

ONDERHOUD:   Alle onderhoud aan uw woning of bedrijfspand en ook het vervangen van hout door kunststof bijv. goten, dakoverstekken, kozijnen, gevelbekleding of onderhoud binnenshuis het vervangen van de beganegrondvloer door een betonvloer bijvoorbeeld schuimbeton informeer bij ons naar de mogelijkheden.

RENOVATIE:   Renoveren van woningen, winkels en overige bedrijfspanden, bijvoorbeeld wanneer de huidige situatie niet meer voldoet aan uw persoonlijke wensen en aan de aspecten van veiligheid, bouwkundige eisen en energiebesparing dit kan ook in combinatie met een verbouwing. Renovatie loopt soms ook over in restauratie bijvoorbeeld het renoveren van authentieke kozijnen uit een statig pand tot en met het geheel renoveren van een boerderij of herenhuis.

RESTAURATIE:   Restaureren het in oude staat terug brengen van woningen, boerderijen, herenhuizen en overige panden dit kan ook in combinatie met eventueel een moderne verbouwing of aanbouw erbij.

ENERGIEZUINIGER MAKEN:   Ook zijn wij professionals op het gebied van energiezuiniger maken van woningen. Graag komen wij bij u langs om adviezen te geven.

KOZIJNEN:   Leveren en plaatsen van houten en kunststof kozijnen en deuren.

HANG- EN SLUITWERK:   Leveren en aanbrengen van veiligheids hang- en sluitwerk.

WONINGEN AANPASSEN VOOR SENIOREN: Het aanpassen van woningen voor senioren bijvoorbeeld een slaapkamer en badkamer op de beganegrond. Het vervangen van de hoge douchebak door antisliptegels en drain, maar ook het aanbrengen van wandbeugels, toiletbeugels, douchezitting en drempel afschuining. Informeer ook naar de financiele mogelijkheden bij uw gemeente afdeling WMO.

DAKKAPELLEN "IN EEN DAG EEN NIEUWE RUIMTE ERBIJ":  De plaatsing van een dakkapel brengt ruimte en daglicht op de bovenste verdiepingen. Met het loslaten van de vereiste bouwvergunning voor de achtergevel en het versoepelen van de regelgeving op de voorgevel, is de dakkapel bezig aan een gestage opmars. En dat is niet verwonderlijk: plaatsing opent een veelheid aan mogelijkheden om iets meer met de donkere zolder te doen. Onze dakkapellen worden in de geconditioneerde omgeving van de werkplaats veilig en schoon geproduceerd. Weersinvloeden krijgen geen greep op het eindresultaat. Montage en afbouwtijd zijn zo in vergelijking met de traditionele methode aanzienlijk bekort. Ook hebt u veel minder transport van bouwmaterialen door de woning. Deze prefab dakkapel wordt door ons met een hijskraan op het dak geplaatst.

Ter indicatie treft u hieronder de prijzen INCL. BTW aan van een dakkapel met een plat dak:

Hoogte x Breedte    1500 x 1500   in hout  €  3200,--   of    kunststof  €  3700,--

                             1500 x 2500  in hout  €  3900,--    of    kunststof  €  4400,--

                             1500 x 3500  in hout  €  4600,--    of    kunststof  €  5100,--

                             1500 x 4500  in hout  €  5300,--    of    kunststof  €  5800,--

                             1500 x 5500  in hout  €  6000,--    of    kunststof  €  6500,--

Prijzen zijn van toepassing op een dakhelling van 35 tot 52 graden.

DEZE PRIJZEN ZIJN GELDIG TOT 1 JULI 2016

  • Twitter

Copyright 2012 Bouwbedrijf Haveman & De Vries v.o.f. Alle rechten voorbehouden.

K&R Solutions

Bel me terug ...

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Vul dan uw gegevens in en geef aan op welke dag u terug gebeld wilt worden. Wij bellen u dan op de door u aangegeven dag terug om u van de gewenste informatie te voorzien.
×