Over ons

Bouwbedrijf Haveman & De Vries is opgericht in het jaar 2000. Dhr. T. Haveman en dhr. T. de Vries begonnen eerst in 1998 als zelfstandig timmerman en zijn in 2000 samen als Bouwbedrijf verder gegaan.                                                         

Wij hebben een ruime ervaring in nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie en restauratie. Door deze ervaring en ons vakbekwame personeel zijn wij in staat de meest uiteenlopende werkzaamheden tot tevredenheid uit te voeren. Onze klantenkring bestaat uit zowel particulieren als bedrijven en instellingen.

Bouwen, verbouwen, etc. is vaak een kostbare zaak. Graag komen wij bij u langs om naar uw plannen te luisteren, adviezen te geven en te overleggen om tot een passende oplossing te komen die niet alleen aan uw wensen voldoet, maar ook mooi en duurzaam is en dat alles voor een eerlijke prijs.

Wij kunnen voor u al het werk uit handen nemen, van bouwaanvraag met tekeningen, berekeningen, bouw incl. installatiewerk (in samenwerking met architect en installateur) tot aan de oplevering. Ook kunt u bij ons komen met een tekening of schets waar wij dan vrijblijvend een offerte met werkomschrijving op maken. Wilt u bepaalde zaken zelf uitvoeren? Ook dat kan natuurlijk. Wilt u alles zelf doen. Ook dan kunt u bij ons terecht voor advies en het leveren van materialen. Wij kunnen dan al het materiaal voor u uittrekken en daar een offerte met materiaalomschrijving voor maken. U zegt het maar.

Bouwbedrijf Haveman & De Vries is ook aangesloten bij Bouwgarant. Bouwen onder BouwGarant betekent bij faillissement van de aannemer vergoedt BouwGarant de extra kosten voor afbouw door een andere aannemer. Ook voor gebreken in de constructie binnen 18 maanden na oplevering melden bij BouwGarant. Bouwgarantie kan alleen worden aangeboden door aannemers die lid van Bouwend Nederland zijn en ook deelnemer zijn in de stichting BouwGarant. Zie ook op de website van BouwGarant.

Bouwbedrijf Haveman & De Vries is lid van Bouwend Nederland. Bouwend Nederland is een vereniging van bouw- en infrabedrijven.

Tevens is Bouwbedrijf Haveman & De Vries een erkend leerbedrijf.

 

  • Twitter

Copyright 2012 Bouwbedrijf Haveman & De Vries v.o.f. Alle rechten voorbehouden.

K&R Solutions

Bel me terug ...

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Vul dan uw gegevens in en geef aan op welke dag u terug gebeld wilt worden. Wij bellen u dan op de door u aangegeven dag terug om u van de gewenste informatie te voorzien.
×